Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çısoy tütünın ve faik ısının dışarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakalı her detaya değindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla ne sayfaları görüşme ettiği ve genel ağ sayfalarından yanlışlık mesajları kırmızııp almadığı kadar görüşmeçilerin genel ağ sitesini nite kullandığı ile ait selen toplar.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Mimarida kâin insanoğluın eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi altına kırmızıınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın kapısı ivedili çıkış sinein kullanılacaksa o mevsim lazım koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz yangın kapısı isimdir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Açılıp - kapanma meselelevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu gidişat denetçi edilmelidir. 

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli mimarida bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Icraatında kanatlardan biri durağan başkası hareketlidir. Durağan kanada ast üst sürgü ve dip posta uygulandığı üzere, amudi ürkü amerikan bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak elan bir tomar insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları reva fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yakışır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların basitçe tahliye olmalarını esenlar.

Report this wiki page